Wij zijn een regionale, toonaangevende aannemer in de grond-, weg- en waterbouw. Gespecialiseerd in bestrating, grondwerk, riolering en sanering.

Onze medewerkers zijn klantgericht, professioneel en integer. Met onze no-nonsense aanpak gaan wij gewoonweg voor kwaliteit. Daarom kun u op ons bouwen, altijd en overal!

Wij voeren onze werkzaamheden uit volgens de richtlijnen van de volgende certificaten: ISO 9001 / VCA** / BRL 7000, BRL 9334 en de CO2-Prestatieladder niveau 5. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Team

Ons team is hecht. Wij werken al jaren met een vaste club mensen, van jong tot oud. De medewerkers zijn direct, hebben een open houding en beschikken over een enorme vakkennis die zij graag delen. De meer ervaren medewerkers leiden de nieuwkomers op. We zijn tenslotte niet voor niets een erkend leerbedrijf. En doordat we een midden- en klein bedrijf zijn, kunnen we snel schakelen. Oftewel, we werken met korte lijnen.

Team-01
Team-02
Team-03
Team-04
Team-05
Team-06
Loading Quotes...

Duurzaamheid

Compeer Infra heeft niveau 5 op de CO₂-prestatieladder . Met het plaatsen van zonnepanelen op het bedrijfspand in Halfweg, de aanschaf van elektrisch materieel zoals shovels, bedrijfsauto’s, trilplaten en wacker stampers behalen wij ruimschoots onze gestelde doelstellingen. Daarnaast betrekken wij voor het hoogste niveau van de CO₂-prestatieladder ook onze leveranciers en onderaannemers bij het terugdringen van onze totale CO₂-uitstoot.

Compeer Infra neemt actief deel aan initiatieven rond de reductie van CO2 in de sector of daarbuiten. Op dit moment is dat het initiatief “Stichting Nederland CO2 neutraal”. Wilt u meer informatie over de CO2-prestatieladder, deze zijn te vinden op de website van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO): www.skao.nl

co2-prestatieladder

Integriteit

Als toonaangevende regionale aannemer in de grond-, weg- en waterbouw heeft Compeer haar DNA vastgelegd in de Compeercode ; daarin omschrijven wij wie we zijn, waar we voor staan en wat men van ons mag verwachten. De door ons gehanteerde normen en waarden zijn herkenbaar en toepasbaar in de dagelijkse omgang met elkaar en onze externe partners. Het is een code waarin gedrag en integriteit van onze medewerkers, inleenkrachten, tijdelijke medewerkers, partners, onderaannemers en opdrachtgevers centraal staan.

Integriteit